na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
22.08.2018.

NIKE AIR MAX 270- Street style zvijezda

Ćao ekipa,

Posljednjih mjeseci  rečenica koja  najbolje opisuje moj život je „Catch Me If You Can“. Stalno i uvijek sam u pokretu. To je stil mog života. Uvijek u pogonu. Nisam sigurna da li bi znala drugačije živjeti. Tenisice su se toliko uvukle u moju svakodnevnicu  da su postale dio svih  casual kombinacija, preko romantičnih, pa sve do elegantnih izdanja. Nosim ih gotovo svuda, od noćnog izlaska, druženja sa prijateljima, poslovnih sastanaka i lutanja po gradu. Sa modelom AIR MAX 270 sam kliknula na prvu je su  iznimno su udobne, lako se kombiniraju  i spremne su za više,  jače i bolje.

Air Max 270 su prve lifestyle tenisice iz Nike Air kolekcije  dizajnirane s jednakom pažnjom kao sportske tenisice, ali estetski prilagođene kako bi se mogle nositi cijeli dan. Dizajn ove  tenisice  inspiriran je kultnim modelima  iz devedesetih Air Max 93 i Air Max 180. Stvorene su za život u  pokretu i svojom udobnošću mi  omogućavaju da se osjećam super gdje god da me dnevni ritam odvede. Dizajnirane su da budu udobne i da pružaju odličnu potporu stopalu i zglobu. Napravljene su od laganih i vazdušastih materijala. Đon je posebno dizajniran i napunjen vazduhom. Ovo je definitivno najudobnija tenisica koju sam ikada nosila!

AIR Max 270 je prava zvijezde streetstyle kombinacija. Osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u tenisicama. Lijepe, stajliš, moderne i udobne, što još  poželjeti od para tenisica? Mene su osvojile na prvu,  sigurna sam da će i vas.

Selma.

Slični članci