na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
21.10.2016.

ESCAPE THE CLASSIC

Želja za rizikom me uvijek tjerala da pomjeram moje granice. Svaki put kada pomislim da sam došla do zida, shvatim da su zapravo granice samo zamišljene u našim glavama. Ne postoji ništa što je nemoguće. Tražimo sebe, svaki dan. Oživljavamo naš duh. Nadmašujemo sami sebe. Svaki dan donosi nove pobjede i iskustva. Niko nas ne može zaustaviti, osim sami sebe. Potrebno je boriti se sa unutrašnjim demonima. Svaka nam pobjeda mijenja pogled na život. Zašto da se uklapamo kad smo rođeni da se ističemo? Svako nosi svoju iskru. Dopustimo joj da se rasplamsa i postane nepobjediva vatra koja vječno gori.


Adidas Pavao by FARM company tjera nas da budemo drugačiji, da spajamo nespojivo. Uz ovaj zanimljivi Firebird print savršeno idu klasične Adidas old school superstar patike. Ljudi vole da gledaju, zato budite vrijedni svakog pogleda. Svojim stilom ostavljajte bez daha i kradite pažnju.
 

Neukrotivu osobnost ne pokušavajte ukrotiti već ostavite utisak u monotonom svijetu. Ipak, nije sve tako crno-bijelo. Dodajmo naše boje ovom svijetu.

Pozdrav!

Mimi

Slični članci