na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
08.08.2018.

Adidas Superstar – Back to old school

Ćao dragi ljudi, cao kamero, ćao moj voljeni adidas! Ja sam Ciprian Ciulei, vaš storyteller danas i evo me drugi put zaredom s Buzz Crew-om, da proslavim brend s tri crtice. Danas smo tu s jednom misijom, da vas pripremimo za školu! Nikada nije kasno da se edukujete, i iako sam ja možda malo prestar za školu, definitivno nisam prestar za 'staru školu'. Znate o čemu vam pričam, za one klasične, u uličnoj modi nezamjenjive, za one patike s hiljadama boja, za adidas Superstar!

Rekao bih da je vrijeme za istorijsku lekciju, jer svakako imamo puno toga da nadoknadimo. Prvo je predstavljena na košarkaškim terenima 1969., a ovu godine adidas Superstar proslavio je 49 godina postojanja! Pola vijeka, mislim... Zamislite to - uđete u sportsku radnja patike vas očaraju isto kao što su očarale i vaše roditelje. Ova bezvremenska silueta na ulicama je vrlo brzo postala apsolutni hit, a do 1980. godine ove su patike postale prave zvijezde. Članovi Hip hop benda RUN DMC izjavili su kako je adidas Superstar njihov lični modni odabir te su im čak posvetili i pjesmu pod nazivom ’’My adidas’’

Zaista uživam u ovim patikama, odličan su izbor za bilo koji outfit, ostavljaju odličan utisak na fotografijama s bilo koje strane, a pored toga odlične su kao poslovne patike jer balansiraju između udobnosti i čvrste tehnologije zahvata. Sada, kad je škola sve bliže i znam da želite osvojiti školske hodnike vašim posebnim stilom, a da istovremeno možete otići na koš s ekipom nakon časa, mogu vam reći samo još nešto... 49 godina istraživanja doprinijelo je tome da ova patika bude još bolja. Oslanjajući se na vaše adidas Superstar patike, odabrali ste istinski užitak . Pronaći ćete ih u bilo kojoj Buzz radnji bilo kada, jer mi - the Crew - osjećamo da je njihovo mjesto tamo, visoko na zidu.

Hvala što ste bili dio još jedne moje blogerske priče.

Želim vam kreativan dan.

Ciprian Ciulei

Slični članci