na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
01.08.2018.

NIKE AIR FORCE 1 HIGH LX JUST DO IT PACK – LIMITED EDITION

Ćao ekipa. Kako vi provodite ljeto?

Jeste li i vi kao i ja i ostali sneaker loveri cijeloga ljeta očekivali novi Nike Air Force 1 High model? Meni su kao i većini fanova Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens odmah privukle pažnju. Ovaj model je ekstremno unikatan u poređenju  s ostalim Forsicama. Zadržavaju osovne karakteristike Nike modela i kombinuju ih u novi savremeni dizajn.

Kao dio Nike's ''Just Do It'' paketa koji slavi trideset godina od početka svog postojanja, Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens model je kompletno uvezan sa '' Just Do It'' sloganom. Oslikane u čistoj boji, ove patike su izrađene od svježe bijele kože. Da sve to bude kao jedna ukupna cjelina tu je i prilagodljiviji kaiš za zglob sa zatvaračem koji se nalazi pored jezika patike. Da ne zaboravim, tu je i ''Air unit'' koji dodaje vrijednost ovim patikama te omogućava dodatni komfor i spokojan korak.  

Cure, ako ste još u potrazi za nečim unikatnim što bi nosile ovog ljeta, onda ne vidim zašto to ne bi bile nove Nike Air Force 1 High LX Just Do It Pack White Womens! Nikad nije kasno…

Ljeto je još ispred nas…

Pozdrav, Antonija

Slični članci