na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
18.07.2018.

ADIDAS SAMBA – All time clasic

Adidas Samba model nije patika za jednu sezonu, one su ljepše i bolje što su starije – kao dobro vino. Dok sam bio mali i nisam mogao sam birati stvari, adidas modeli su bili birani za mene. Danas, modeli koji su temeljeni na klasičnom dizajnu, definitivno su jedan od meni najdražih adidas modela.

Bezvremenski klasik, savršeni retro dizajn i izrada od čvrstih materijala, a opet udobne. Nema bolje kombinacije.

Stvorene su 1950. godine s idejom da poboljšaju igru malog fudbala. Brzina kojom su se proširile po svijetu nije se mogla predvidjeti. Danas su jedan od kultnih modela i sastavni dio u kolekcijama pravih sneaker fanova, a prodate su u više od 35 miliona primjeraka i time nose titulu najprodavanijeg adidas modela. Adidas Samba model je temeljen na toj istorijskoj kolekciji.

Meni služe za razne stvari, a bile su mi vjerni suputnik od Irana preko Indije pa sve do Južne Amerike. Puno su prošetale, a išle su i na plažu i na planinu, na vožnju motorom, jahanje kamile, duge šetnje po gradu i na plesni podijum.

Adidas Samba patike rađene su od izdžljivog materijala, kože i gume, osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u patikama. Ono što sam ja primjetio je da se u kratkom vremenu prilagođavaju obliku stopala.

Zašto ja obožavam Adidas Samba? Nikada, ali nikada me nisu iznevjerile, a vjerujte mi testirao sam im granice izdržljivosti. U njima se osjećam ugodno i opušteno. Tačno ono šta od patike i očekujem.

Definitivno patike za ljude koji misle drugačije i koji furaju svoj stil!

 

Pozdrav,

Boris Bare

Slični članci