na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
13.09.2016.

U NMD RITMU

Sa prozora sam čula veselu muziku. To je prvi znak da nam se sunce vratilo u grad, bar na kratko. Nakon tmurnih i depresivnih sarajevskih kiša, naš pomalo klonuli duh je oživio. Pitam se zašto kiša uvijek probudi nagon za slušanjem tužnih pjesmama omiljenih bendova i pjevača. 

Iz tog raspoloženja me trgnula vijest o novom izadnju NMD patika. Prva adidas NMD serija je definitivno dominirala širom svijeta tijekom ljetnih mjeseci, zahvaljujući elegantnim, minimalističkim dizajnom i neusporedivim komforom koji daju elastični slip-on kroj i Boost jastučići.

Casual tenisice koje su prigrlile performanse nove tehnologije adidasu daju veliko platno za igru. NMD modeli su tek počeli da dolaze, svake sezone u sve interesantnijim kolor-šemama i fazonima. Ove sezone inspirisane su tonovima, onim tonovima koji vas teraju na pokret i radost, muzikom i ritmom.

Sa ovim nebesko-plavim tenisicama bićete osvježenje tokom jesenjih dana. Svi ljubitelji udobnosti i dobrog stila ce zasigurno prepoznati zašto su NMD tene upravo must have patike i ove sezone, a izgleda da će to biti i u mnogim sledećim…

Pozdrav!

Mimi

Slični članci