na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
04.07.2018.

Nike Air Max 95: Classic and more

Pravi ljubitelji patika inspirišu se svojim kolekcijama. Moje Nike patike definitivno ne postoje samo kako bi zauzimale prostor u mom ormaru već kako bi dofurale boju i inovaciju u moj privatni i poslovni život.

Sredinom ljeta želio sam biti klasični lik, ali s puno ekstravagancije u mom izgledu, znate ono: Pogledaj me buraz! Zato mi je bilo full lako pronaći 9.5 razloga da furam Nike Air Max 95 i da zavladam ulicama u ovim legendarnim patikama.

Dopustite mi da sa vama podijelim ono što mi je najbolje kod Nike Air Max 95, a zbog čega sam se i zaljubio u ovaj model:

  1. Ovaj je model često korišten u stripovima. Dizajneri oslikavaju svaki pa i najmanji detalj i obično ih “dobar” frajer fura po gradu.
  2. Originalna Neon boja proizvedena je više od 10 puta.
  3. Model je ime ’95 dobio kasnih devedesetih, tačnije 1999.
  4. U Velikoj Britaniji kasnih devedesetih nosili su ih kriminalci.
  5. Postoji privatni avion oslikan kao patike.
  6. 1995. koštale su 140 dolara.
  7. Velika potražnja vratila je Air Max 95 u prodavnice vrlo brzo - već 1997.
  8. Uvijek će biti omiljeni model ekipi iz medija, reperima te šopovima koje se bave prodajom patika. Na kraju krajeva – svima.
  9. Model je kreirao Sergio Lozano, tada mladi dizajner u Nikeu, a Nike Air Max 95 tada nije bio obećavajući dizajnerski model…

Ali, tržište i ljudi mislili su drugačije. I ja ih danas nosim i osjećam ih na svojim nogama. Nike Air Max 95 - za ljubitelje patika s karakterom.

Konstantin

Slični članci