na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Blogger Pick
06.06.2018.

Retro budućnost uz Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“

Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ patika predstavlja kombinaciju prošlosti i budućnosti Adidas Originals dizajna. Retro izgled patika za trčanje iz 70ih godina, upgradean modernom tehnologijom mekanih i udobnih materijala, čine ovu patiku stvarno najboljim mixom oba svijeta.

Model I-5923 vraća nas duboko u prošlost Adidasa koristeći mnoge zajedničke estetske tačke dizajna iz opsežne vremenske linije ove marke. Ove patike bile su poznate pod imenom Iniki, ali je adidas pronašao novu inspiraciju i promijenio ime. Kodni broj I-5923 donosi klasični i nostalgični dizajn popularnim patikama, ali i novu dimenziju urbanog življenja.

Ono najbolje kod ove Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ patike je Boost potplat koji je toliko lagan pa se prilikom kretanja intenzivno osjeti da stopalo diše.

Zanemarimo na trenutak potplat koji sad već mijenja igru u evoluciji potplata patika i primijetimo gornji dio patike koji je izrađen od mekanih materijala pa na trenutak možete pomisliti da ste obukli bakine šlapice na nogu. Ali samo na trenutak, jer ništa se ne može uporediti s bakinim šlapicama, zar ne?

Uz to, pripremite se na hrpu komplimenata kada vas vide u ovim patikama.

A to volimo. To obožavamo.

Like za Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“

Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ na noge ovo ljeto!

Preporučila Suz

Slični članci