na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
22.07.2016.

URBANI KORACI UZ FLUXICE

adidas je svoju liniju ZX predstavio još u ranim 80tim godinama prvim modelom ZX 500, a modeli ZX 600, ZX 700 i ZX 800 pisali su historiju tenisica za trčanje. ZX FLUX  je odmah postala priča o uspjehu. Ovogodišnji model ZX FLUX iz Crochita kolekcije taj uspjeh nastavlja i nadopunjuje ga novim materijalima i zanimljivim dizajnom.

Dizajneri  adidasa uspjeli su uklopiti dizajn osamdesetih u modernu tenisicu na način koji je skladan i brzo prirasta srcu. adidasov Torsion System (sistem torzije) tehnologija je koja omogućuje da se prednji i stražnji dijelovi stopala mogu slobodno kretati, neovisno jedan o drugome.

Model ZX Flux ili popularne fulxice omogućavaju bezbrižno kretanje po bilo kakvom terenu. Spremne su na sve! Idealne su za jutarnju šetnju, šoping i kafenisanje, putovanja, a pored toga fluxice su super i za festivale.

Veseli dizajn, lagani materijali i udobnost olakšat ce vam kretanje pa je vrlo moguće da u fluxicama dočekate prve zrake sunca uz omiljenu vam muziku. Vjerujte mi na riječ!

Selma

Slični članci