na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
07.02.2018.

Let’s start the year in style!

Ma šta drugi pričali, ono što nikad ne izlazi iz mode je da budeš jedinstvena... Ja na primjer uvijek jurcam da nađem neke fancy patike i ne zanima me šta ko misli o tome. Obožavam svoj stil i baš sam se oduševila kada sam vidjela da su izbacili Nike Air Max “Lux” Pack. Pack se sastoji od nepogrešivih i jednih od najpopularnijih Air Max modela - Air Max 90 i Air Max 97

Ono što ih dodatno izdvaja iz ogromne ponude koju danas imamo su neobični materijali. Kombinacija prevrnute i prave kože u bogatim nijansama plavo-sive. A naravno da oba modela imaju ono što Nike patike čini jedinstvenim i udobnim – Air Unit. 

Air Max 90 ima providni dio na peti gdje možeš da vidiš dio tog đona, dok je na 97 kompletno sve vidljivo. Ne samo što bukvalno hodaš po vazduhu, sada svi to zapravo mogu da vide.

Ali ova dva modela su za mene zapravo potpuno različita. 97 mi je tipična sportska patika, dok je model 90 ipak senzualnijeg dizajna. Mada su realno i jedna i druga patika podjednako fancy i podjednako moderne smiley

Sa ovom galerijom koju smo napravili pokušali smo da vam otkrijemo dvojac bez premca. Koji god stil da izaberete – 90 ili 97 – nećete pogriješiti.

 

XoXo,

Antonija

Slični članci