na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
24.01.2018.

NIKE AIR MAX FLAIR – JEDINSTVENE

Budimo iskreni, patike poput ovih Nike Air Max Flair do sada još nisu viđene. Nije poznato kakav koncept stoji iza njih ni prema kojoj ideji su nastale, ali šta god da im je prethodilo, svakako je upalilo! Ljudi će pričati o njima, o njihovom backgroundu, a to je i primarni cilj. Upravo takva reakcija je i meni bila na pameti kada je izašao moj album – trebao je biti glavna priča u gradu. I čini se da sam uspio, jer radim spotove za svaku pjesmu na albumu. To je najbolji mogući rezultat. 

Najčešće što čujem u posljednje vrijeme je da svijetu nedostaje originalnosti – u muzici, modi itd. i da svi traže promjenu. Pa uprkos tome, sve ono što je dobro, ima epitet retro looka, a neke vrhunske nove stvari prolaze ispod radara. No, nema više straha zbog toga… Samo bacite oko na Nike Air Max Flair

Patike sa savremenom udobnošću namijenjene za moderan stil života. Minimalni gornji dio mreže omogućava stopalu da diše, dok cijela Air-Max jedinica pruža izvrsnu amortizaciju. Visoki oblik patike omogućava čvrsto prianjanje uz stopalo, što je super za one koji su stalno u pokretu.

Većina izjavljuje kako Nike Air Max Flair svoje funkcionalnosti vuče od Nike Air Footscapea i Nike Air Presta. No, kao i većina Nike Airmaxica koje će tek izaći, i na Nike Air Max Flair se odmah vidi da će to biti jedna jako udobna patika.  Druga bitna karakteistika je divovski natpis “AIR” koji se proteže od nožnih prstiju do srednjeg gornjeg dijela patike. Ovaj natpis je vrlo sličan onome na legendarnoj Nike Air More Uptempo.

Teško je biti i ostati originalan, nezavisno o kojoj se industriji radi. Pa iako se prava i istinska originalnost ne viđa svakodnevno, njoj uvijek treba težiti. U teoriji, mnogi mogu biti najbolji pisci, kreativci, umjetnici ili preduzetnici, ali prezentacija u praksi je to što čini razliku. U hip-hopu, svi pjevaju o istoj stvari… Svi su odgojeni u istoj kulturi, bili su na istim mjestima i posjetili su iste događaje. Razlika je u tome kako ta skupljena iskustva dočarati kroz muziku. Ja sam htio nešto drugačije, kao i u svom životu. Zato je ovaj album napisan i zato snimam spot za svaku pjesmu na njemu.

Ljudi, ako smo išta do sada shvatili, to je da nečija kreativnost svaki put dokazuje istovremeno i njegovu originalnost. Zato sam siguran da Nike nikada ne dopušta da njihova kreativnost bude prigušena zastarjelim normama.

 

Peace,

El Nino

Slični članci