na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
10.01.2018.

NEW YEAR, NEW BALANCE

 EDITION 2018

Nova godina je u moj život ušla praveći buku i na velika vrata, ruku pod ruku sa novim odlukama. Naravno! Žonglirajući između obaveza koje imam kao kreativni direktor, pravljenja novog spota za pjesmu i provođenja vremena sa dragim ljudima, odlučio sam: u 2018. mi je neophodan NEW BALANCE. Bukvalno! Prvi korak ka ovom cilju je da uskočim u moje nove New Balance MS 574, koje kao da su stvorene za novu sezonu.

Definitvno sam tip za gradski street stil, imajući u vidu moj ekskluzivni stajling. Nove NB 574 za muškarce su vrhunske. To je kombinacija performansi classic 574 modela i svega što moderni savremeni potrošač želi kada je u pitanju estetika. Novi model, pored toga što se lako obuva, ima i Fresh Foam jastučiće i Abzorb sistem za ublažavanje doskoka. Ono što je novo je i kombinacija vrhunske prevrnute kože i mrežice – good job, New Balance! Obožavam redizajn klasičnog modela 574!

574 je patika za „zauvek‟. Ima bogatu istoriju. Meni se sviđa obuća koju možeš da nosiš svaki dan. To je najveći adut 574. Prvi New Balance 574 je kreiran tako što su iskombinovali dva različita modela New Balance patika i tim miksom uspjeli da stvore legendu. Među okorelim fanovima patika, ovaj model je postao omiljen zbog udobnosti, izdržljivosti i činjenici da se odlično kombinuje sa svakim outfitom, što ga istovremeno čini najprepoznatljivijim modelom ovog brenda.

Dodatno, New Balance 2018. slavi 30 godina od nastanka 574 modela – prvi put se pojavio na sceni 1988. Ovaj model prikazuje old-school šarm sa primesama modernog, a ujedno je smanjena i visina prednjeg dijela.

Definitivno balansiram između crnih i tamno plavih nijansi ovog modela i u tome ću pronaći ravnotežu za početak nove godine i moje snove u 2018. Sve je u redu!

 

Papi Hans (Konstantin)

Slični članci