na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Blogger Pick
20.12.2017.

TIMBERLAND cipele 6” PREMIUM - PRVI KORAK KA ZIMSKOJ AVANTURI

Hej društvo, evo me opet posle dužeg vremena i imam jedno pitanje za vas. Da li ste našli savršenu obuću za ovu zimsku sezonu?!

Zajedno sa zimom i hladnim vremenom, u Buzz shopove stigao je novi par TIMBERLAND 6” PREMIUM, legendarnih „Kanađanki“ dizajniranih za vlažne i snježne zimske dane. Prisutna već decenijama među urbanom populacijom širom svijeta, kultna žuta cipela postala je simbol zimskog trenda devedesetih godina, kada su ikone hip-hop muzike počele da ih nose u raznim prilikama. Priznanje sa ulica svjetskih modnih prestonica, kao i činjenica da pojedincu pružaju mogućnost da se na jednostavan i upečatljiv način istakne u gomili, najbolji su dokaz besprijekornog i uvijek aktuelnog dizajna. Uz obrazloženje da se žuta cipela savršeno uklapa i izražava njihov stav i karakter, Jay-Z, Kanye West, Pharrell i Rihanna samo su neke od brojnih poznatih ličnosti koje već odavno u svojim walk-in ormarima imaju po nekoliko pari ovog svevremenskog modela.

TIMBERLAND 6” PREMIUM cipele do poslednjeg su detalja kreirane za dugogodišnju izdržljivost, a ono što im daje dodatnu vrijednost su prava koža i najfiniji materijali koji će osigurati da čak i u najsurovijim vremenskim uslovima ostanu suve i tople. Lakoća njihovog kombinovanja i mogućnost da isprate bilo koji zimski outfit donijeli su „Kanađankama“ izuzetan nivo poštovanja i prihvatanja od strane pripadnika urbane populacije. Kombinacija udobnosti, nepromočivosti, ali i stila, rezultat je dugogodišnjeg usavršavanja sa tačno određenim prioritetima, omogućavajući da magija i osjećaj apsolutne opuštenosti počnu čim se upustite u jednu od svojih zimskih avantura. 

Tako da, drugari, ako niste bili sigurni šta da nosite ove zime, sada znate odgovor. A ako pak vjerujete u Deda Mraza onda zaželite najjače i recite to naglas, možda vas čuje i obraduje. Ja vam svakako želim puno uspjeha na svakom životnom polju u narednoj godini, a na vama je da se malo i potrudite. Do nekog sljedećeg puta, vaš

 

@ponocnijahac

Slični članci