na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
06.12.2017.

The Force is Female - Happy Birthday Air Force 1!

Zdravo momci i djevojke. Jako sam ponosna što će moja prva blog priča biti u vezi sa legendarnim patikama kao što je Nike Air Force 1.

Ništa u životu nije slučajno. Čak ni činjenica da sam izabrala da pišem o najpoznatijoj patici na svijetu

Ove godine Nike Air Force 1 slavi 35 rođendan. Tokom godina imali smo prilike da vidimo mnogo varijacija ovih patika, bilo da su u pitanju kombinacije boja, materijala ili saradnja sa poznatim ličnostima... Ali neke stvari su ostale nepromijenjene na legendarnoj silueti – neverovatna udobnost i status urbanog influensera koji te prati kad god i gdje god nosiš ovaj model  wink

The Force is Female‟ je slogan ovogodišnje Nike kampanje. Kao i same Nike Air Force 1 ‘07 SE, ova kampanja je posvećena djevojkama koje nisu ukalupljene, koje su spremne na izazov sa svijetom oko sebe i koje pomjeraju granice konvencionalnog.

Zato nije slučajno što su moj izbor baš Nike Air Force 1 ‘07 Special Edition, jer su stvorene za nas - za novu generaciju urbanih djevojaka. Nježna roze nubuck kože na patikama prvenstveno dizajniranim za basketaše je definitvno revolucionaran potez.

Sve je u detaljima. Air Force 1 ‘07 SE ima sve odlike prvog AF1 modela: masivni gumeni đon u čijem središtu se nalaze vazdušne komore, prvi put upotrebljene na AF1 kada su u pitanju patike koje nisu namjenjene za trčanje, i naravno koncentrične krugove na samom đonu.

Djevojke, neka Air Force 1 ‘07 SE bude vaš pratilac u novim izazovima. Ne bojte se da budete primećene i ne zaboravite: The Force is Female!

 

XoXo,

Antonija

Slični članci