na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
08.11.2017.

CAO EKIPA, JA SAM LF1 DUCKBOOT

Da li ste ikada razmišljali šta bi naše tenisice rekle o nama?  Istina je da su tenisice  sa nama od jutra do mraka, one znaju gdje se šećemo, gdje izlazimo,  sa kim se družimo, koga volimo a koga želimo zaobići  na ulici. Također znaju kada se budimo i kada idemo na spavanje. Ako ste mislili da tenisice ne govore, varate se, one govore mnogo toga, govore ko smo, šta volimo i koji fazon furamo.   Moj novi buddy LF1 Duckboot je toliko cool da danas svu priču prepuštam njemu.

Zovem se  Nike  Lunar Force 1 Duckboot i jedinstveni sam hibrid Air Force tenisice i čizme.  Dolazim iz poznate porodice koja je redefinisala  pojmove sneaker kulture. Okej, nije da se hvalim, ali...  Nisam klasična. Drugačija sam, volim kada mi se dive i kada me pokazuju. Nisam ja za svaku osobu. Ljudi kada me vide ili me odmah  prigrle ili im se uopće ne dopadam. Nije me briga za ove što im se ne dopadam. Znam ko sam.  Malo sam  glomaznija, grublja i tvrđa, ali imam ja i svoju mekšu stranu nju pokazujem samo svom vlasniku.  Vodootporna sam,  što znači da sam idealna  za zimu i hladno vrijeme.  Stabilna sam na ledu i snijegu i još nešto, jako sam udobna. Napravljena sam od najfinijih materijala i odlično sam društvo za lutanje po gradu. Selmu sam upoznala u Buzzu i odmah smo kliknule. Znam da me mnogo voli, jer se  doslovno  ne odvajamo. Stvorena sam za život u  pokretu svojom udobnošću omogućavam da se osjeća super gdje god da je dnevni ritam odvede. Gazim asfalt od Sarajeva do Hercegovine.

Moram vam reći, Selma uvijek kasni i nije baš jutarnji tip. To sam iskusila na svom đonu,  kada joj je fakultet ujutro ili trčimo kao da smo na maratonu ili  je jednostavno uspavana  i nestabilna i uglavnom zapinje. To me  živcira.  Da ne bude neke zabune o Selmi mislim sve najbolje. Prije nekoliko dana kada je bila na faksu jedna cura joj stala na nogu, ljudi, stala je na mene,  to se Selmi uopće  nije svidjelo. Samo što sam došla sebi, već smo bili u  nekoj akciji.  Izgleda da opet žurim. Kasnimo definitivno.

Ekipa vidimo se drugom prilikom.

Nike  Lunar Force 1 Duckboot

 

Ups, Selma :)

Slični članci