na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
25.12.2019.

Fila •retro inspired•

Stil devedesetih ponovo se vraća u modu! Ističe se retro duh kroz hrabre boje i autentičnost -  Fila je zaključio ovu godinu i predstavio novi model „FILA DISRUPTOR P LOW WMN“!

Gledajući fotografije moje majke iz teen dana, naišla sam na vrlo upečatljive stajlinge, neobične komade garderobe, ali i veeeoma kul patike. Često sam zamišljala sebe u u sličnom fazonu, ali s patikama smjelijih boja. Konačno, Buzz čita moje misli, spaja dizajn devedesetih i smjelost koju mi danas imamo. Ovaj model će zavladati generacijama, jer će svi poželjeti da se vrate u mladost i hrabro nose retro patike u novoj boji. Jedinistven model rozih „FILA DISRUPTOR P LOW WMN“ patika mogu iznijeti samo hrabri i samouvjereni, a ja mislim da si baš to TI!

Razlog popularnosti ovog modela je spoj modernog, funkcionalnog i retro stila devedesetih godina. Nisam ni sanjala da ću moći da zamijenim svoj omiljeni model patika adidas Superstar, sve dok u izlogu Buzz-a nisam ugledala ovaj FILA par ♡. Kako je roza boja moja omiljena, a FILA spojila duh 90-ih i sadašnjice, ovo je bio pravi pogodak!

U svim porodičnim domovima vlada praznična euforija, a ovo bi bio idealan poklon ispod jelke, s posebnom porukom: „Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj. “

Srećna Nova godina i veliki pozdrav šalje vam @IamIvanaVujosevic! P.S. „FILA DISRUPTOR P LOW WMNmodel možete pronaći u našim šopovima i online. Ne propustite priliku da među prvima ponesete ovaj model.

 

Budite svoji!

@IamIvanaVujosevic

Slični članci